Bureau Buiting

Voor krachtig werken & leven

Over Bureau Buiting

‘ Eigenheid en verbinding ’

Mijn naam is Rita Buiting. Na een ‘carrière’ in de jeugdhulpverlening en de volkshuisvesting, ben ik in 2004 gestart met Bureau Buiting. Mijn ambitie is om teams en organisaties in hun kracht te zetten, door verbinding te creëren en het aanwezige potentieel naar boven te halen.

Het beste uit zichzelf en anderen halen

Om me heen zie ik mensen en teams die vaak al langer niet lekker werken. Problemen horen erbij en ‘ach, overal is wel wat’. Ik zet teams in hun kracht door mensen te bewegen het beste uit zichzelf en anderen te halen. Geen genoegen te nemen met minder en zich te verbinden met hun collega’s en de organisatie. Werken vanuit verbinding  geeft je werkplezier, helpt je de verschillen tussen jou en je collega’s te zien als meerwaarde en zorgt voor goede resultaten. 

Leiderschap en moed

Je kunt je alleen verbinden als je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gedrag en de keuzes die je maakt. Kunnen lachen om je minder sterke kanten. Je kwaliteiten waarderen en volop inzetten. De omstandigheden kun je vaak niet veranderen, de manier waarop jij er mee omgaat wel. Dit persoonlijk leiderschap gaat ook over eigenheid. De moed om voluit te werken en te leven, dwars door je angsten heen, elke keer weer. 

Eigenheid= zelfkennis x zelfacceptatie

Eigenheid en verbinding zijn belangrijke kernwaarden voor mij. Ik geloof dat je het gelukkigst bent en het meest kunt bijdragen vanuit je eigenheid. Mijn eigenheid? Kleurrijk met een tikkeltje roze, een scherpe blik, liefdevol confronterend, diepgaand met humor en een praktische insteek. Alleen in verbinding is er ruimte voor eigenheid. Ik verbind me met de mensen met wie ik werk, om samen stappen te zetten en doelen te bereiken.

De juiste mensen voor de juiste klus

Bureau Buiting is een klein bedrijf met een uitgebreid netwerk van (team)coaches, trainers en organisatieadviseurs. Dit betekent een persoonlijke benadering, korte lijnen en flexibiliteit om de juiste mensen voor de juiste klus in te zetten. Het garandeert continuïteit en zorgt voor gemotiveerde en betrokken professionals bij elke opdracht.

Op dit moment werk ik nauw samen met:
Annemarie van 't Hoff ›
Ellen Lesscher ›
Judith van Eersel ›
Gerda Dekker ›

Wil je advies op maat of direct een traject aanvragen?

Bel 06-25513552 of stuur een bericht naar info@bureaubuiting.nl